Tornar

Esta setmana, després de quasi 20 mesos vivint a Melbourne tornem a València. Vint mesos resumits en 71 posts a aquest blog que valen com recordatori del tot el que hem viscut ací.

Arribarem plens d’il·lusió, ganes de conèixer un nou pais i nova gent i ens n’anem amb 1 fill, amb 1000 anècdotes que contar i amb el sentiment sincer que tornem allà on més encaixem. Ni millor ni pitjor, simplement, i de moment,  tornem a casa.

Contrariament al que sempre m’havia passat a València, on sempre he tingut la sort d’estar en el lloc adequat en el moment precís a Melbourne sempre he tingut la sensació d’anar a peu canviat, arrastrat plàcidament per una inèrcia imposible de controlar. He de reconèixer que durant un temps està be això de deixar-se portar, però 20 mesos són més que suficient. Nosaltres ens baixem en la pròxima parada, just entre San Ramón i Omet.

Ens veiem prompte! Nosaltres ja estem on fire!

7 Respostes to “Tornar”

  1. artureli Says:

    Cal anar molt amb compte amb la inèrcia eixa que diu el jau, es molt perillosa, a ells el ha prenyat i ara tenen un sanguango. Aneu een compte quan torneu a veure al xungo, potser quede algo d’inèrcia damunt de la seua persona. Potser vos provoque una prenyaura o qui sap el que.
    Des d’ací demane una descontaminacio dels tres abans de tindre cap contacte amb el nostre poble. Com a sistema crec que deuriem de dutxar-los amb cassalla, això ho mata tot…

    ohhh benvinguts, passeu passeu….

  2. uffff! jo tinc unes ganes de vore-vos…
    i perque no dir-ho… de bufar-me amb vosaltres…

    vos estime
    fins aviat

  3. jaumealbert Says:

    1. aceptem dutxa de cassalla com a sistema de quarentena picassentí
    2. nosaltres tambe jaume!!

    limite 48 horas i restant!

  4. s´accepta dutxa de cassalla com a sistema de descontaminació… del cap i casal s´esta preparant un viatge llampec a terres sanguangues per vore com esta “l´asunt” i la “mandanga” per a propers contacte amb els alienigenes vinguts de l´altra part del mon…

    artureli, els haurem de fer una inspecció prospecció…

  5. Quant de bobà de prenyadures i històries… Me n’alegre que tingueu amics quan torneu… Però del que més, dels que heu tingut quan heu estat allí. Eixos nos vos han fallat. Estem tricontents que torneu. Total, són 36 hores de res. Després de 20 mesos, que són quasi 2 dies?.

  6. Benvinguts a casa! Això s’ha de celebrar però ja!

  7. Tach !

    Schön das ihr wieder zu Hause seit, ihr drei.

Deixa un comentari