Trens, cotxes i pa d’horta a Melbourne!

network_map.gif

A Melbourne, com a la resta del món -supose-, es vol potenciar l’ús del transport públic per la gent massivament es mou, a  diari,  des dels suburbis al CBD (Centre Bussines District). Per això va sentar fatal una mesura que el govern de Victoria va pendre fa 2 mesos i segons la qual, per evitar massificacions al tren, es prohibia que s’apujaren bicicletes als vagons. Ràpidament la pressió popular va provocar que els polítics reconegueren públicament el seu error i rectificaren la decisió. Segons les noves disposicions els usuaris que portaren bicicletes només podrien apujar al l’últim vagó de cada convoy. Però l’assumpte no s’ha quedat ahí i s’acaba d’anunciar i novedosa mesura que em sembla prou directa i eficaç per acabar amb el problema del overbooking. A partir del 31 de març  tota la gent que realitze trajectes en tren abans de les 7 del matí no haurà de pagar ni un cèntim de dòlar pel viatge. Sí, tren gratuit a totes i cadascuna de les línies de Melbourne pels earlybirds (matinadors) que de mitja, es calcula, s’estalviaran uns 25 euros setmanals. Ací va el link per si algú no s’ho creu…I per altra banda i també a Melbourne un dels tranports menys sostenibles, els cotxes del circ de la Formula 1 arriben a Melbourne. Qué creieu? Qué només hi han circuits urbans a València? Doncs no, amics / sanguangos. Ací ja porta uns quants anyets la carrera a Albert Park, però malgrat que no conta amb el recolzament POPULAR del cap i casal s’ho monten prou be. Vos conte… per una banda les entrades són prou econòmiques (ja que em diuen que el circuit no s’ompli) i els xiquets amb menys de 12 anys entren per el morro. A banda, amb l’entrada per vore els cotxes pots entrar també al concert de Kiss… Motor i rock and roll!!!! 

A nivell personal comentar-vos que continuem amb la Fase II de la Operació Integració:buscant casa i currant. A banda de camata ara també estic com aprenent de forner (així que podeu entendre perque em costa més actualitzar el blog) i Sisca tampoc para. A més, ja hem començat l’aventura de buscar casa a Melbourne però això es mereix un post propi!!!


Salutacions sanguangos!!!
Anuncis

3 Respostes to “Trens, cotxes i pa d’horta a Melbourne!”

  1. loco pero genial. Saludos desde una ciudad que espera un caos a partir del lunes. 4,5 mio. de personas sin transporte público,….una locura.

  2. Bohemiet Says:

    caguendeu que dificil es tot!
    fas “susus”?

  3. jaumealbert Says:

    temps al temps amb els susus…. de moment encara enrollnat pa d’horta i blanc!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: