Merry freaky Christmas…

alice.jpg És éstrany. D’això no hi ha dubte. Vore les llumenetes nadalenques instal·lades a casa del veí (foto superior), escoltar nadalenques al centre comercial i caminar amb bermudes i xancles són conceptes tan antagònics que de fet em sembla que no estem al nadal. I no serà perque ací no s’esforcen en recordar-te les assenyalades dates en què es trobem però així i tot em costa arrancar-me amb allò de “pero mira como beben los peces en el rio….”Ací la gent a la que li agrada el Nadal ho fa notar i s’ho pren seriosament. 

Per una banda estan els que es dediquen a decorar la casa amb milers de llumenetes, formant escenes que van des del tradicional pare noel arribant amb els famosos renos fins a altres més creatives en la que es pot vore a santa claus aterrant amb un plat volador i acompanyat d’extraterrestres (vos ho jure!!!). A més estan aquells que van pel carrer amb el gorro del pare noel o amb les banyes de reno i sempre que es creuen amb algú lis falta temps per a dir-te amb una gran sonrisa “Merrrrrrryyyyy Christmassssssssss”. Moltes empreses “obliguen” els currantes a ficar-se el uniforme de nadal, cosa que em sembla degradant al màxim encara que ací la gent s’ho pren amb prou naturalitat i crec que en realitat no lis molesta massa! Freakies!!!!

Afortunadament els nadals ací són més curtets. Cel·lebren la Nit i el Dia de Nadal i a més el segon dia de nadal, l’anomenat Boxing Day. Segons la tradició era el dia en que les amos donaven lliure als criats després d’haver-los fet currar tots els Christmas. En compensació, a més del dia lliure, lis donaven una caixa amb menjar, d’ahí lo de boxing. El que era una cel·lebració dels més humils s’ha convertit en dia festiu a Austràlia. ¡Toma esa! Per a que després se diga que només dic tonteries al bloc!!!!
I per que no trobem a faltar res de casa (snif snif) un conegut de la familia política ha comprat per estes festes a la Casa de Espanya de Melbourne, pernil, formatge manxego, xoriço i torró de Xixona…només ha faltat un dvd amb the best of the best de les campanades retransmeses per Ramon Garcia. Definitivament, estos nadals no seran el mateix!

nadal.jpg
Doncs així esta el percal per ací companys. El pròxim divendres per desintoxicar-nos ens n’anem a Lorne (poblat surfer) a un festival de música anomenant The Falls Festival i el dia 1 a les 8 del matí pillem un avió per passar uns dies de ruta per l’illa de Tasmania així que enguany res d’abusar el cap d’any. Però abans d’això segur que ens passa alguna frikà digna d’aparèixer a Le Big Blog… Salut sanguangos i bon nadal!!!

Anuncis

3 Respostes to “Merry freaky Christmas…”

 1. FRÖHLICHE WEIHNACHTEN ihr zwei Kangaroos !

 2. Sembla definitivament, que la teua estada al país dels colonos sense pàtria, t’ha afectat… Com és possible que envies felicitacions de nadal en un xoriço en la ma?, o és un foto-muntatge, i no és un xoriço….
  Bé amic, que passes uns dies de luxe, en bona companyia, amb bona música, i sobretot que quan te xuples més d’una birra, te recordes de la gentola d’ací, gent tant entranyable com Escudero, que te recomana que recicles el pisum…
  Bones festes als 2!

 3. cosesdepac Says:

  Impressionat això del Nadal estienc!
  Encara que la pose, l’expressió i la subjecció de l’element carnós fan pensar malament.
  Bones festes i salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: